Sneakers voor dames: voor vrije tijd en kantoor

Dankzij het hoge comfort en de casual stijl zijn dames sneakers erg populair bij vrouwen – ongeacht de leeftijdsgroep. De triomf van sneakers is al jaren aan de gang. Van sportschoenen tot vrijetijdsschoenen voor dames en sinds enkele jaren zelfs geschikt voor op kantoor, de sneaker beleeft een internationale hype. Modebewuste vrouwen vertrouwen allang niet meer alleen op schoenen met hoge hakken.

Trendy en klassieke sneakers

Sneakers kunnen met alles gecombineerd worden. Een paar damen sneakers kan met alles worden gedragen en zien er zo goed uit dat sommige hoge hakken vervagen.

Voor sport, in de vrije tijd, met jeans en een T-shirt, met een minirokje en blouse en zelfs met een little black dress – mooie sneaker-schoenen maken van elke vrouw een modebewuste, trendy modespecialist!

Wanneer passen sneakers?

Het is belangrijk dat je algehele look samenhangend is en past bij je werkplek. Als je positie een bekwame uitstraling met een broekpak vereist, zijn geen kleurrijke of geborduurde girly glitter dames sneakers geschikt. Net zo min als glinsterende, roze of luipaardpumps erbij passen.

Gedempte kleuren zoals wit, beige of zwart werken voor de kantoorlook. Meestal zie je nog steeds klassieke witte leren sneakers omdat ze geweldige allrounders zijn en bij veel looks passen.

Als je dingen een beetje vrolijker en kleurrijker vindt, kun je dit jaar ook kiezen voor delicate pasteltinten. Subtiele glanzende looks en glitter zijn ook mogelijk en erg populair. Subtiel grijs en zwart werken ook erg goed in de winter.

Hoe dan ook, de belangrijkste regel is: schoenen moeten schoon zijn!

Tip: Impregneer witte leren sneakers, gebruik schoenspanners en borstel de zolen af ​​met water en …tandpasta! De veters kunnen ook in de wasmachine. Onderhoud je leren sneakers zoals een normale leren schoen, ze gaan jaren mee en zien er altijd goed uit.

Draag zorg voor de sneakers

Tijdloze, minimalistische dames sneakers die een zakelijke outfit net dat beetje extra kunnen geven kennen een erg belangrijke regel : ze moeten netjes zijn!

Impregneer witte leren sneakers, gebruik schoenspanners en borstel de zolen af ​​en toe schoon met een nagelborstel in de lavabo. De veters kunnen ook in de wasmachine gewassen worden. Onderhoud leren sneakers zoals een normale leren schoen, ze gaan jaren mee en zien er altijd goed uit!