Geen viezigheid meer op jouw bank

Je hebt vast wel eens verhalen van ouders gehoord dat ze rustig hun kindje aan het verschonen waren en dat deze even dacht een boodschap achter te laten. Dit is natuurlijk nooit prettig, maar het is helemaal verschrikkelijk wanneer dit op jouw gloednieuwe bank gebeurd. Het is dus handig om een speciaal plekje te hebben waar je jouw baby op kan verschonen.

Aankleedkussens

Aankleedkussens zijn de ideale plek om een baby rustig te verschonen en/of aan te kleden. Het zijn speciale kussens die ontworpen zijn om babys goed in te leggen. Door de randen zal de baby er niet zo snel uitvallen, maar wees wel altijd op je hoede want kinderen kunnen erg veel bewegen.

Aankleedkussenhoes

De aankleedkussens zijn vaak gemaakt van een stof waar je vuil makkelijk van af kan vegen. Echter is het niet de meest comfortabele ondergrond voor de baby. We raden dus aan om een aankleedkussenhoes over het aankleedkussen te doen. Dit maakt de ondergrond een stuk zachter en beter om op te liggen. Doordat deze hoezen redelijk snel vies worden is het handig om er meerdere aan te schaffen. Je kan aankleedkussenhoezen eenvoudig bestellen op www.koeka.com.

Hoeveel aankleedkussens heb je nodig?

Over het algemeen heb je eigenlijk maar één aankleedkussen nodig. Echter zien we vaak dat ouders besluiten om meerdere aankleedkussens te kopen. Zoals in de introductie al genoemd werd is het verschrikkelijk wanneer de baby viezigheid achter laat op je bank. Wanneer je een kussenhoes in de woonkamer legt zorg je voor meer gemak. Je hoeft niet naar de kinderkamer te lopen om de kleine te verschonen en je doet het ook niet even snel op de bank. Verder zien we ook nog wel dat mensen aankleedkussens kopen om mee te nemen wanneer ze vaak onderweg zijn.