Cadeau nodig? Kies Trappe quadruple

Trappe Quadruple

Vaderdag, een mooie gelegenheid om alle vaders en opa’s kennis te laten maken met Trappe Quadruple. Je kunt deze biersoort bestellen op de website van Hopt, de bierkenner. Niet alleen genoemd bier kom je daar tegen, maar een groot assortiment bier in flesjes, bier in blikjes, bierglazen, biertaps, spullen om zelf bier te brouwen. Dit allemaal tegen scherpe prijzen.

Zondag 20 juni is het al zover, Vaderdag, dus zorg dat jij je Vaderdagcadeau snel bestelt om het op tijd in huis te hebben. Plaats jij voor 18 juni een bestelling van 100 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen, een leuke meevaller toch? Bestel daarom in het groot, een leuke zomervoorraad voor bij de barbecue, gezellige avonden met vrienden en niet te vergeten het samen genieten van bier en voetballen.

Trappe Quadruple

Trappe Quadruple, speciaalbier

Trappa Quadruple is een Nederlands trappistenbier. Lees de smaakbeleving en de kenmerken van dit speciaalbier die bij het product staan omschreven en het water loopt je in de mond. Dit bekroonde bier is verkrijgbaar in flesjes van 33 cl maar ook in een vat van 6 liter. Houd rekening met het statiegeld op het vat, namelijk 5 euro, die je bij inlevering in de supermarkt terug ontvangt.

Tip: een heel bijzonder Vaderdagcadeau. Bestel er enkele glazen bij en je hebt een compleet bierpakket, waarmee meteen geproost kan worden. Ook andere biersoorten zijn zowel verkrijgbaar in flesjes, blikjes of in een vat. Je vindt ze op de Hopt website.