Een innovatief familiebedrijf

Bij het Italiaanse merk Herno produceren zij jassen voor het hele gezin. Dit doen zij niet zomaar, maar hier gaat een lang ontwerpproces aan vooraf. Ook bouwen ze voort op jarenlange ervaring. Vlak na de Tweede Wereldoorlog begon oprichter Giuseppe Marenzi met het maken van regenjassen. Hij raakte geïnspireerd door zijn omgeving en wilde graag jassen produceren die perfect bestand waren tegen kou en regen. Daar slaagde hij behoorlijk goed in. Maar hier bleef het niet bij. Het merk werd steeds verder uitgebreid en bleef innoveren. Herno staat nog steeds onder leiding van een Marenzi. Het is dus een groot en innovatief familiebedrijf. Daar kun jij nu nog steeds van profiteren.

Functie boven uiterlijk

Veel modemerken zetten vooral in op het uiterlijk van de kleding, om maar zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Bij Herno doen ze dat anders. Bij een Herno jas is de functionaliteit juist vele malen belangrijker dan het uiterlijk. Dat betekent niet dat er geen aandacht wordt besteed aan het design van de jas, maar wel dat functie altijd op de eerste plek zal staan. Verwacht bij een kledingstuk van dit merk dan ook geen overbodige esthetische toevoegingen. Het design is vaak minimalistisch en strak. Je ziet direct dat je hier met een kwalitatief goede jas te maken hebt. Bovendien zorgt het ervoor dat je de jas bij veel gelegenheden kunt dragen.

Voor elk seizoen een jas

Veel mensen denken bij een Herno jas direct aan een heerlijk warme winterjas. Deze jassen heeft Herno ook zeker in het assortiment. Toch verkopen zij ook jassen voor andere seizoenen. Elk seizoen komt er een unieke collectie uit. Zo kun je het hele jaar door fijn naar buiten in een goede jas. Wind of regen weerhoud jou er niet meer van om heerlijk op avontuur te gaan. Of draag de jas op weg naar je werk en kom lekker warm op kantoor. Wanneer je ook naar buiten wil, Herno staat voor je klaar.