De soorten accommodaties op camping de Leistert

Camping de Leistert

Een camping is gewoon een grasveld waar jij een plek kunt huren om je tent neer te zetten. Of toch niet? Bij camping de Leistert is het namelijk nog meer dan dat. Er zijn talloze soorten accommodaties voor elk soort kampeerder.

Camping de Leistert

Bij camping De Leistert vind je de volgende soorten accommodaties:

  • kampeerplaatsen
  • safaritenten
  • glamping tenten
  • camperplaatsen

Kampers en kampeerplaatsen

De traditionele manier van kamperen is gewoon mogelijk bij de Leistert. Het is en blijft een vakantiepark in Nederland, dus dit mag niet ontbreken! Je kunt een plekje huren voor je tent of camper midden in de natuur.

Speciale tenten

Camping de Leistert

Wil je echter een keer iets nieuws proberen? Dan kun je gaan voor een safaritent of glamping tent. Dit zijn tenten die al op het terrein staan. Je kunt ze huren, net als een huisje. Het verschil is dat deze tenten groter zijn dan een reguliere tent en je toch dat gevoel geven dat je in de natuur verblijft omdat het een tent blijft.

Een luxe tent heeft vaak een badkamer. Ook bij De Leistert is dat het geval. Je hoeft dus niet meer in het donker met je wc rol onder je arm naar het toilet te lopen. Daarnaast bevatten deze luxe tenten vaak een keukenblokje zodat je zelf eten kunt klaarmaken, net als op een normale camping. 

Liever een huisje?

Sommige mensen hebben weinig met kamperen. Daar is niks mis mee, en gelukkig kun je dan alsnog op dit veelzijdige vakantiepark terecht. De Leistert heeft namelijk ook lodges, chalets, bungalows en cabins.