Zonnebank

Omdat ik binnenkort eindelijk op reis vertrek, wou ik dit niet helemaal super bleek doen. Daarom vond ik het belangrijk een basic kleurtje te hebben door een zonnebank in Utrecht. Zelf was ik nog niet in zo’n centrum geweest, dus zocht ik er informatie over op op het internet. Op deze manier kwam ik terecht op deze website. Ik deel graag mijn ervaringen hiermee met jullie hieronder.

Zonnebank

Mijn ervaring met deze zonnebank in Utrecht

Ik kwam binnen in het centrum en had in het begin toch heel wat vragen en was toch ook wel wat zenuwachtig, want wat als er iets zou misgaan met de zonnebanken? Toch voelde ik me eigenlijk snel op mijn gemak. De medewerkers zorgden hiervoor. Ze waren zeer vriendelijk, beantwoordden vriendelijk al mijn vragen, waren zeer behulpzaam enzovoort. Bovendien vielen de prijzen voor de zonnebanken wel goed mee. Het was ook helemaal niet zo ingewikkeld, ik was er snel mee weg. Maar mocht ik toch nog vragen hebben, dan weet ik zeker dat ik geen schaamte zou moeten hebben, dat ik gewoon deze vragen zou mogen stellen aan de medewerkers. Intussen ben ik al heel wat sessies verder, en kan ik zeggen dat het werkt. 

Doordat ik me goed heb beschermd, zoals de medewerkers me hebben uitgelegd, ben ik nooit verbrand. Integendeel, ik heb nu eindelijk een kleurtje. Dit is ideaal voor wanneer ik effectief ga vertrekken op reis: zo zie ik er al wat bruin uit en zo kan het enkel nog bruiner en zo hoef ik me helemaal niet te schamen voor het lichte kleurtje dat ik had.

Met andere woorden: ik ben zeer tevreden over de zonnebank in Utrecht, over het personeel en kortom over de hele service hier. Een echte aanrader volgens mij!