Schoonheidssalon in Arnhem

Verzorging

Nu ik mama ben geworden, ben ik natuurlijk heel blij, maar ook onzeker geworden: wallen onder mijn ogen, heel vermoeide huid…Ik voelde me geen vrouw meer. Vriendinnen raadden me een verwenbeurt aan in een schoonheidssalon in Arnhem. Ik zorgde voor opvang voor mijn dochter en ging op het internet op zoek, aangezien dit eigenlijk echt al zo lang geleden was dat ik nog een schoonheidssalon heb bezocht.

Huidbehandeling

Mijn ervaring met dit schoonheidssalon


Ik wilde wel eens een gelaatsverzorging. Ik geloofde er niet echt meer in, maar kom, ik was er even uit. De vrouw voor mij was zeer begripvol, zeer rustig. Ze stelde me meteen op mijn gemak. Ik ben er iets meer dan een uurtje geweest en ik moet wel zeggen, ik heb inderdaad even kunnen ontspannen. Ik vond het heerlijk om eventjes me-time te hebben zonder mijn dochter, maar zonder dat het te lang duurde, want dan zou ik haar te veel missen. Pas achteraf zag ik het verschil natuurlijk. Zo zag ik dat mijn wallen inderdaad een heel stuk minder duidelijk zichtbaar waren, mijn huid was veel zachter en zag er stralender uit. Ik ben eigenlijk geschrokken van het resultaat. Ik had het zeker niet zo positief ingeschat. Het is allemaal veel beter meegevallen dan verwacht. Ook mijn omgeving merkte een enorm verschil op bij mezelf en ik kreeg enorm veel complimenten. Met andere woorden, zoek je ook een geschikt schoonheidssalon in Arnhem? Dan raad ik dit salon zeker en vast aan.