Kookworkshops bij Culinair Centrum

Bij Culinair Centrum kun je terecht voor alle soorten groepsactiviteiten voor jong en oud. Met onze kookworkshops beleef je een gezellige dag samen en leer je nieuwe gerechten te maken onder het genot van een drankje.

Onze kookworkshops bij Culinair Centrum

Voor welke kookworkshops kun je terecht bij Culinair Centrum? Wij hebben een ruim aanbod aan diverse soorten workshops. Zo weet je zeker dat er altijd wel wat voor jou tussen zit. Onze kookworkshops bestaan uit workshops voor beginners en lopen op tot gevorderden. Zo leer je altijd iets bij Culinair Centrum. De kookworkshops die wij aanbieden zijn:
– Een high tea workshop
– Een tapas workshop
– Ons streekmenu met verse groenten
– Ons culinair seizoensmenu
– Een Italiaanse workshop
– Onze barbecue workshop
– De Thaise workshop
– De sushi workshop
– Koken met bier
– Onze wildgerechten
– Gebruik onze stoomoven met de stoom workshop
– Onze Indische workshop

Voor ieder wat wils bij Culinair Centrum

Zoals je hierboven kan zien hebben wij een uitgebreid assortiment bij Culinair Centrum. Zo is er voor iedere groep een bijpassende kookworkshop te vinden. Onze kookworkshops beginnen vanaf €39,50 euro per persoon en is afhankelijk van de grootte van de groep. Culinair Centrum zit gevestigd in omgeving Helmond-Eindhoven. Met onze centrale ligging zijn wij voor iedereen goed en snel bereikbaar. Plan daarom je volgende groepsactiviteit in bij Culinair Centrum voor een origineel groepsuitje onder het genot van lekkere gerechten. Nieuwsgierig geworden wat Culinair Centrum voor jou kan betekenen en wil je meer informatie? Neem dan gauw contact met ons op!