Je kunt nu ook champagne online bestellen!

champagne online

We krijgen inmiddels allemaal wel zin in een feestje tijdens deze nare tijd met corona. We kunnen ook wel iets positiefs gebruiken. Helaas gaan de horecagelegenheden nu stapsgewijs pas weer een beetje open. Een groot feest zit er dus nog niet in. Gelukkig kun je het feestje ook naar jouw huis brengen! Je kunt nu bij DrankDozijn.nl champagne online bestellen! Naast champagne zijn er natuurlijk honderden andere dranken verkrijgbaar. Denk alleen al aan rum, wodka, whiskey, bier, wijn en alle likeuren!

champagne online

Champagne, een wijn met prestige

Waarom zou je champagne online kopen in plaats van een wat goedkopere wijn, of een gerenommeerde wijn voor dezelfde prijs? Omdat champagne een prestigieuze wijn is. Je drinkt het om een statement te maken. Je drinkt champagne om mensen te laten zijn dat jij wel in bent voor een feestje, en niet bang bent om daar wat voor uit te geven. Dat klinkt misschien over het paard getild, maar dat is absoluut niet zo. Ook jij mag jezelf een keer verwennen en als een beroemdheid voelen.

champagne online

Soorten champagne

Bij DrankDozijn.nl kun je natuurlijk verschillende soorten champagne online aanschaffen. Naast een assortiment aan lekkere en voordelige champagnes, zijn alle premium-merken ook gewoon verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Moët & Chandon,
  • Moët & Chandon ICE,
  • Dom Perignon,
  • Piper-Heidsieck en;
  • Veuve Clicquot.

Bekijk dus nu het aanbod van DrankDozijn.nl en begin jouw feestje!