Volgende week hebben wij een groot feest en wil ervoor zorgen dat we er allemaal netjes en verzorgd uit zien. Nu is het probleem nog wel dat ik nog schoenen moet hebben waarmee ik voor de dag kan komen…

logo-nl

Helaas heb ik niet voldoende tijd om naar de stad te gaan waardoor ik het hoop via internet te vinden. Doordat mijn man ook nog schoenen moest hebben zijn we gezamenlijk gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website Van Bommel schoenmode waar ik de Donna Carolina shoes heb gezien! Deze schoenen vond ik onwijs gaaf waardoor ik die alvast in het “winkelmandje” heb geplaatst. Nu hoopte ik natuurlijk dat mijn man ook hier kon slagen aangezien je het dan tegelijk ontvangt en niet twee keer thuis hoeft te zijn. Door de laptop aan mijn man te geven kon hij zelf kiezen of dat er schoenen te vinden is. Zelfs hij had de keuze moeten maken uit verschillende schoenen! Gelukkig kon hij daar ook slagen waardoor we gelijk hebben besteld. Ik had alleen niet verwacht dat het zo gemakkelijk is om te bestellen via het internet, binnen enkele minuten had ik namelijk de bestelling al geplaatst.