Ben jij al voorbereid op de zomer?

Ipanema slippers

Voorbereiden op de zomer, de één is er beter in dan de ander. Hoewel sommige mensen zich al tijdens de winter voorbereiden op de zomer, hebben andere daar pas tijd of behoefte aan in de maand mei. Als jij iemand bent die zich later voorbereid voor de zomer en nu nerveus wordt dat er geen leuke slippers of sandalen meer over zijn, niet getreurd. Er is nog genoeg keus! Denk bijvoorbeeld aan een Ipanema slipper of sandaal, met een ruime keus in printjes, kleuren, en verschillende maten. Door nu alvast slippers of sandalen in huis te halen, kan jij weer een item van je inpaklijst schrappen.

Maak een inpaklijstje

Ga je op vakantie of een lang weekend weg in eigen land? Maak een inpaklijstje, hier kan je alle essentials opschrijven die jij nodig hebt voor een fijne trip. Op het internet staan genoeg lijsten om je op weg te helpen, onder andere staan hier vaak op: zonnebrand, zonnebril, shampoo, desinfectiemiddel om je handen goed schoon te houden tijdens het reizen. Wat hier vaak ook tussen staat zijn natuurlijk schoenen, slippers of sandalen. Wat voor vakantie jij dan ook gepland hebt er zijn genoeg opties als je kiest voor een Ipanema slippers.

Een strandvakantie geboekt? Kies dan voor een slipper met een teenbandje, zo één die je makkelijk uit kunt schoppen op het strand. Toch een actieve vakantie gepland? Kies dan voor een sandaal met een bandje aan de achterkant zodat de sandaal goed stevig blijft zitten tijdens het trappen.

Inpaklijstje, check!

Nu dat het duidelijk is wat je allemaal moet meenemen op jouw vakantie, kun je dingen gaan afstrepen op het lijstje. Met elke vink die jij zet achter een item, krijg je steeds meer het gevoel dat je goed voorbereid bent en ook niet geheel onbelangrijk een vakantiegevoel. Maar, ik ga op vakantie met mijn hele gezin en alle ogen zijn op mij gericht als het aankomt op inpakken! Probeer dan om het jezelf makkelijker te maken het inpaklijstje onder te verdelen in categorieën. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals ‘onderweg’ of een categorie zoals ‘kleding’. Dit kan helpen om overzicht te houden op een lange inpaklijst.