Veiligheids-trainingen volgen bij G4S

Veiligheids-trainingen

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor veiligheids-trainingen? Dan zit jij bij G4S aan het goede adres. Dit bedrijf biedt diverse cursussen aan op het gebied van veiligheid. Zo is het belangrijk om meerdere mensen in een bedrijf een BHV cursus te laten volgen. Dit is ook een verplicht voor een onderneming. De cursussen die dit bedrijf geeft zijn heel erg professioneel. Hierdoor kan er heel veel geleerd worden in geval van een risico situatie. Mensen die nog niet in het bezit zijn van een BHV certificaat kunnen een basis training volgen. Mensen die al wel een BHV certificaat hebben, kunnen een herhalingscursus volgen. Een certificaat is twee jaar geldig, maar het is verstandig om het jaarlijks te herhalen. 

Veiligheids-trainingen

Eigen trainingslocatie voor veiligheids-trainingen

Een aantal van de trainingen die worden gegeven zijn:

  • BHV Basistraining
  • BHV Herhalingstraining
  • Opleiding Kleine Blusmiddelen
  • BHV In-Company
  • Opleiding Bedrijfshulpverlening en Opleiding AED – E-Learning

Alle veiligheids-trainingen worden gegeven op een eigen trainingslocatie. Deze is zo ingericht dat er geoefend kan worden op een realistische wijze. Met de BHV basistraining wordt er in twee dagen geleerd om een gecertificeerde bhv’er te worden. Er wordt geleerd om in actie te komen totdat de professionele hulpverleners te plaats komen.

Veiligheids-trainingen

Cursus bedrijfshulpverlening

In deze bedrijfshulpverlening cursus wordt geleerd hoe er levensreddende handelingen kunnen worden verricht. Maar ook wordt er geleerd hoe een kleine brand kan worden geblust en hoe een pand veilig kan worden ontruimd. In training wordt ook geleerd over de communicatie. Dit is erg belangrijk omdat jij tijdens een calamiteit het aanspreekpunt bent totdat de hulpverleners zijn gearriveerd. Tijdens een trainingsdag komt er een stuk theorie aan bod en een groot gedeelte praktijk. Het lesmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Ben jij benieuwd wat dit bedrijf voor jou kan betekenen wat betreft veiligheids-trainingen? Neem dan eens een kijkje op de website van deze onderneming.