Weet jij al welk bruidskapsel je dit jaar gaat dragen? Geen inspiratie? Lees dus snel dit artikel, waarin de grootste trends in haaraccessoires kort worden besproken. Je kunt het direct bekijken bij The Beautiful Bride Shop.

Trouwen is altijd een bijzondere gebeurtenis en de laatste trends zijn ook leuk om naar te kijken. We kijken nu naar de nieuwste haaraccessoires en het lijkt erop dat de trend van vorig jaar niet meer van toepassing is. Ze doen nauwelijks meer iets minimalistisch in de modewereld. Tegenwoordig zijn het brede hoofdbanden met bloemenclubs of een hoofdband gevuld met parels of diamanten. Zoveel parels en diamanten kunnen duur zijn.

Bloemen verwerkt op de trouwjurk

Ten eerste is het misschien goed om in een andere, betaalbare trend te springen. Dan hebben we het over de statement-hoofdband en een soort 3D-bloem op de trouwjurk. Bloemen zijn mooi, of het nu echte bloemen zijn in het kapsel van de bruid of op haar trouwjurk. Het 3D-effect is echt prachtig, want de bloemen vallen op op je trouwjurk.

De bruidshoed

Deze trend is terug van weggeweest, maar is nu zeker terug! Vroeger werden hoeden vaak gebruikt als bescherming tegen de zon, maar tegenwoordig worden ze meer gebruikt als fashion statement en eerlijk gezegd zitten er ook mooie hoeden tussen. Er is echter een verschil tussen een gewone hoed en een sluier. Je kunt tussen de twee wisselen, maar er moet een kapper naar de bruiloft aanwezig zijn die de haren na het wisselen weer op orde brengt.

Een prachtige sluier

Niet iedereen houdt van een bruidssluier, maar als we zien wat we tegenwoordig kunnen… willen de meesten vast wel een sluier. Sommige sluiers zijn gaaf met erg mooie haaraccessoires voor bruiden. Gewoonlijk moet men een sluier dragen totdat uw man u kust. Nu komt het vaker voor dat de sluier desgewenst over uw schouders en/of rug hangt. Je bent volledig vrij om dit te doen, dus maak het modern!