la gracia logo

In het dagelijks leven ervaren de meeste van ons een hoop stress door het werk of onze verplichtingen die we hebben. Het is daarom ook erg belangrijk dat je af en toe tijd voor jezelf neemt. Een massage Elst biedt hiervoor de ideale oplossing. tijdens een massage kom je namelijk geheel tot rust en het is goed voor de gezondheid. 

De gezondheidsvoordelen van een massage

De een massage is de andere niet. Je bent voor massage Elst bij La gracia aan het juiste adres omdat zij met een zogenoemde bindweefsel massage te werk gaan. Dit is niet alleen heerlijk om te ontspannen maak ook erg goed voor de huid en voor het verhelpen van blokkades. Een massage zal ook voor een verbeterde bloedcirculatie zorgen waardoor de spieren sneller herstellen. Daarom maken topsporters ook zoveel gebruik van massages. daarnaast is het ook erg goed voor je immuunsysteem. Dit komt omdat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor de afvalstoffen in het lichaam sneller worden vervoerd. tot slot zal een massage de bloeddruk ook verlagen omdat je helemaal tot rust komt. 

massage Elst

De massages bij La Gracia 

Naast de gezondheidsvoordelen verstevigt een bindweefsel massage de huid en reduceert het blokkas. Een massage reduceert blokkades omdat er bij la Gracia uit wordt gegaan van reflexzones. Deze zones staan in verbinding met bepaalde klieren, organen en andere lichaamsdelen. Tijdens de massage wordt hier de focus op gelegd waardoor de klachten in bijbehorende organen worden verminderd. Neem voor meer informatie of voor het boeken van een afspraak een kijkje op de website van La Gracia.