De snackwagen komt bij jou op locatie!

Snackwagen

Organiseer je binnenkort jouw verjaardag of een speciaal jubileum? Dan is het inschakelen van een snackwagen een absolute aanrader! Jouw familie en vrienden kunnen dan namelijk onbeperkt genieten van heerlijke verse friet, warme snacks en nog veel meer. Dankzij onze diverse keuzemenu’s is er voor ieder budget een passende oplossing.

SnackwagenOnbeperkt eten met onze snackwagen

Wanneer je de snackwagen reserveert, komen bij bij jou op locatie staan en kunnen jouw gasten onbeperkt genieten van alle lekkere snacks die vers worden bereid. Je kunt hierbij denken aan vers gesneden goudbruine frietjes, warme snacks op een broodje, sauzen en soep van het seizoen. Indien gewenst kun je ook extra snacks toevoegen aan het keuzemenu, maar in principe betaal je altijd een vaste prijs per persoon. Zo weet je van tevoren precies hoeveel geld je kwijt bent. Alle keuzemogelijkheden en de bijbehorende prijzen vind je op onze website.

Ook voor scholen en instellingen

De snackwagen komt niet alleen bij particulieren op locatie. Ook worden wij regelmatig geboekt door scholen, verenigingen en instellingen. Uitsluitend voor hen hebben wij een aantrekkelijk Budget Menu. Al vanaf €1,70 per persoon kun je kiezen voor dit menu. Dit menu bestaat uit 1 frietje per persoon en een bijbehorende snack, bijvoorbeeld een kroket of frikandel. Zo kun je dus al op een goedkope manier de snackwagen inschakelen! Dit is mogelijk voor groepen vanaf 100 personen.

SnackwagenAndere, specifieke wensen?

Heb je bepaalde wensen voor jouw gasten of ben je op zoek naar een mogelijkheid voor grotere groepen? Schroom niet om contact op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0499-769002. Wij denken graag met jou mee en kunnen speciale prijzen voor je samenstellen. Let wel op: binnen een straal van 20 kilometer vanaf Eindhoven rekenen wij geen transportkosten. Voor langere afstanden vragen wij een kleine vergoeding voor de brandstof. Dit wordt van tevoren ook altijd duidelijk met onze klanten gecommuniceerd.