Wil je een saunabon kopen? Ga voor de Thermen!

Saunabon kopen

Saunabon kopenWil jij graag een saunabon kopen maar weet je nog niet voor welk saunacomplex? Graag geef ik je een tip, namelijk de Thermen in Nijmegen. Ik ben hier onlangs met mijn vriend geweest en vertel hier graag wat meer over.

Waarom saunabon kopen voor de Thermen?

Zelf ben ik gek op de sauna, maar mijn vriend houdt hier niet zo van. Dat is ook een van de redenen dat we voor de Thermen hebben gekozen. Je hebt hier namelijk nog veel meer faciliteiten! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hotstone massage
  • Hammam behandelingen
  • Beauty behandelingen
  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Stoomcabines
  • Opgietingen
  • Rhassoulsessie

saunabon kopenComplete wellness ervaring bij de Thermen

Helaas was één dag niet voldoende om te genieten van alle behandelingen, dus wij komen zeker nog een keer terug. Na deze dag voelden wij ons compleet ontspannen en was ons hoofd helemaal leeg. Zo’n dagje pure wellness kan ik iedereen aanraden. We nemen er niet altijd de tijd voor en het is juist zo belangrijk om even helemaal tot rust te komen. Wat ik ook fijn vond bij de Thermen is dat je toch een gevoel van rust hebt, ondanks dat het redelijk druk was op die dag. Dit komt omdat het complex enorm ruim is opgezet.

Ik kan je dus van harte aanraden om een saunabon te kopen van de Thermen. Er is voor ieder wat wils, het personeel is hartstikke vriendelijk en je hebt er alle ruimte en rust die je nodig hebt. De bon kun je eenvoudig online kopen via de website van dit saunacomplex. Hiermee zul je iemand zeker goed verrassen! Je kunt natuurlijk zelf het bedrag kiezen, dit varieert van 10 tot 100 euro. Het bedrag op de pas hoeft overigens niet in één keer te worden uitgegeven. Na de betaling ontvang je de bon thuis en kun je iemand blij maken!