Nieuwe horecaparasols gekocht

Sinds een tijdje ben ik de trotse eigenaar van een nieuw café. Iets wat ik al een lange tijd wilde en dit nu eindelijk voor mekaar heb gekregen. Nu dat we vol in de zomer zitten ben ik op zoek naar horecaparasols voor op het terras. Ik merk erg goed dat de gasten maar al te graag buiten willen genieten van een biertje, dit willen ze dan natuurlijk wel in de schaduw nuttigen. Met de achterliggende gedachtes ben ik op het internet gaan zoeken naar parasols en terecht gekomen bij Xterior. Dit  bedrijf biedt diverse varianten aan voor een zeer aantrekkelijke prijs! 

logo (1)

Uiteraard dien je er rekening mee te houden wat het formaat moet worden van de parasol alvorens je daadwerkelijk bestellen gaat. Door telefonisch contact op te nemen met hun is het voor mij in ieder geval duidelijk geworden dat het bestellen van een parasol bij hun zeer zeker aan te raden is. Voordelige prijzen en niet te vergeten kwaliteit wat er geleverd wordt! Zo heb ik van de week mijn parasols voor op het terras besteld en gisteren werden ze al geleverd! Oh ja, ik heb ze trouwens laten bedrukken met het logo van het café!