Meer informatie over PhysIQ

Logo-Physiq

In deze blog vindt u meer informatie over PhysIQ en al hun diensten. PhysIQ is niet u standaard sportschool. PhysIQ is een compleet sportcentrum met groepslessen en een sportschool voor iedereen. Ze beschikken over een mental coach die u kan helpen met het over het randje tillen van uw resultaten. Ook kunnen ze u helpen bij blessures. Ze hebben fysiotherapeuten in het gebouw die altijd voor u klaar staan bij blessures. Samen met u maken de trainers een voedingsplan, omdat uw voeding een heel groot deel is van uw doelen bereiken. Dus bent u op zoek naar de meest complete sportschool van Hoofddorp en omstreken? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ.

training

Zeer tevreden over de diensten van PhysIQ

Ik ben erg te spreken over de diensten die ze verlenen bij PhysIQ. Ik train nu een half jaar bij PhysIQ. Ik heb al een hele verandering doorgaan. Ik had altijd dunne beentjes en ik was snel moe. Ik heb hier een verandering in gebracht. Ik ben nu veel gespierder en ik heb veel meer energie in het dagelijkse leven. De trainers zijn ook altijd gezellig om mee te trainen en de sportschool zelf ziet er heel netjes uit. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

Meteen kennismaken met de trainers van PhysIQ

Wilt u meteen een goede indruk van de trainers en de sportschool? Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ. Met al uw vragen kunt u telefonisch terecht of bij de balie op locatie.