Lekker eten in Nijmegen doe jij bij dit restaurant

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in NijmegenVoor lekker eten in Nijmegen moet jij zeker eens een bezoekje brengen aan Le Steak. Zelf ben ik hier een tijdje geleden voor het eerst geweest met mijn vriend. Wij plannen maandelijks een avond in dat wij wat tijd voor elkaar vrij maken. Wij wisselen degene die het regelt af, waardoor het toch regelmatig weer een verrassing is waar je heen gaat. Dit keer was het zijn beurt en toen is hij op zoek gegaan naar een goed restaurant om vlees te eten. Ik houd namelijk ongelofelijk van een goede biefstuk en kan daar erg van genieten. Thuis maak ik dit niet zo vaak, dus daarom eet ik het nog liever als ik ergens anders ben.

Hier kun je lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Wij gingen die avond lekker eten in Nijmegen, want dat is voor ons niet zo ver rijden. Zelf wonen wij in Oss en vanaf daar is het maar een kwartiertje rijden, dus dat heb ik zeker wel over voor een goed restaurant. Het was die dag lekker weer, dus ik hoopte al dat we lekker buiten iets gingen doen. Gelukkig heeft Le Steak een groot restaurant en tot mijn blijdschap was daar ook een plekje vrij voor ons. De avond startte met een lekker wijntje waar ik dankzij het zonnetje heb ik daar extra van genoten.

Heerlijke gerechten

Toen wij uit eten gingen in Nijmegen heb ik natuurlijk weer een lekkere biefstuk van het menu besteld. Eigenlijk vond ik het kiezen van een gerecht nog best wel lastig, want er stonden heel erg veel dingen op die mij onwijs lekker leken. Dat is ook de reden dat ik voor volgende week weer een reservering heb staan. Dan ga ik iets anders proberen en hopelijk is dat dan weer net zo lekker. Ik ben echt blij dat ik dit plekje heb ontdekt!