Bij Kliniek Veldhoven kun je nu alles te weten komen over een ooglidcorrectie. Misschien heb je wel last van hangende oogleden of wallen en dan kun je daar nu wat aan laten doen. Het is dan wel van belang om na te gaan wat de oorzaak is en dan kan er exact worden aangegeven wat er aan gedaan kan worden. Zorg daarom dat jij weet wat je wil en ontdek wat wij voor je kunnen doen.

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven mogelijkheden met ooglidcorrectie

Als je meer wil weten over de ooglidcorrectie, neem dan nu contact op met Kliniek Veldhoven. Sommige mensen hebben snel last van wallen. Er kan daarbij sprake zijn van verstoringen in de vochthuishouding, dit kan te maken hebben met een drukke periode, en dan kunnen de wallen donkerder en groter ogen. Het beste wat je dan kunt doen is goed rusten en veel water drinken. Maar huidveroudering kan ook een oorzaak zijn als je wallen hebt. Dit komt omdat het vlies het vet dicht tegen de oogkas houdt.

Het verslapt met de jaren, waardoor het vet zakt en naar voren komt. Er kan dan wel wat aan gedaan worden want de wallen kunnen dan weg worden gewerkt. Als je daar ook wat aan wil doen, dan kan dat snel. Je kunt daarbij contact met ons opnemen en dan kan de chirurg uitleggen wat hij kan doen. Hij zal een kleine incisie maken om huid en het vet weg te nemen. Het kan ook zijn dat het onderooglid sterk verslapt en uitgezakt is. Ook dan zal hij een ooglidverstrakking (canthopexie) uitvoeren. Er zal dan een peesje van het ooglid aangespannen worden.