Hoge kwaliteit uit eigen land

Elektrische bakfiets kopen

Wil je een elektrische bakfiets kopen van Dolly dan weet je zeker dat je een product koopt van hoge kwaliteit. Niet alleen de accu is sterk om lange afstanden mee te overbruggen, de andere onderdelen zijn ontwikkeld en vervaardigt in eigen land. Maak je een proefrit op de bakfiets zul je merken dat hij net zo wendbaar en makkelijk te hanteren is als een normale fiets. Unieke eigenschappen die een andere bakfiets niet heeft maken juist dat Dolly in de top behoort van de bakfietsen.

Elektrische bakfiets kopen

Val op met je bakfiets

Omdat je zelf bij een elektrische bakfiets kopen de kleuren kunt bepalen van het frame en de bak, is een opvallende combinatie maken mogelijk. De dubbelwandige kunststof bak is in vier kleuren verkrijgbaar, het frame in meer kleuren. Maarliefst veertig combinaties kun je maken, er is altijd wel een combinatie die je leuk vindt. Aan het comfort van de fietser is ook gedacht, een extra breed stuur en meer ruimte tussen het zadel en het stuur zorgt daarvoor. 

Elektrische bakfiets kopen

Bij een elektrische bakfiets kopen is het natuurlijk fijn als je die in je eigen omgeving kunt testen. De Dolly bakfiets is niet te koop in de winkel, wanneer je een bakfiets wilt aanschaffen komen ze van Dolly naar je huis toe. Het exemplaar waar je interesse in hebt kun je in je eigen omgeving testen, misschien willen de kinderen ook wel proefrijden. Zo kun je eenvoudig kijken of de bakfiets echt zo wendbaar is als wordt verteld.