Heeft u het speeddaten al eens geprobeerd?

Een nieuwe vorm van speeddaten, hartstikke leuk leek het me en dat was ook zo. Niet meer swipen, niet meer zitten wachten tot de ander een berichtje stuurt terwijl jullie gematchd zijn en ook nog eens gratis de mogelijkheid om een paar minuten te speeddaten middels videobellen, dat leek me nou een keer hartstikke leuk om te doen. Dat is dus mogelijk op de site drankjedoen.nl. Zoiets als dit was ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik vond het wel spannend hoor moet ik eerlijk zeggen, normaal via een dating app kun je je nog verschuilen achter je profiel maar in dit geval is dat niet mogelijk. Het is dus videodaten wat deze nieuwe website brengt en in eerste instantie krijgt u twee videodates gratis. Na het videodaten kunt u zelf beslissen of het een match is en zo nee dan is dat het en ziet u die persoon niet meer als mogelijke match op uw pagina verschijnen, is het een misschien dan kan het zijn dat u die persoon nog wel een keer tegen komt en als het een ja is dan kunt u dus ook berichten gaan sturen naar die persoon en vice versa. Hartstikke leuk en wat is nou twee minuten video bellen? Dat duurt helemaal niet lang dus als het helemaal geen match is dan is de verbinding ook zo weer verbroken. Op de site geven ze aan dat ze geen nep profielen hebben dus deze manier van speeddaten is toch wel heel bijzonder ook. Vele sites, ook waar ze speeddaten promoten blijken dus nepprofielen te hebben. En daar houdt niemand van, plus vaak hebben mensen ook oude foto’s en via deze manier van speeddaten, door de persoon gelijk voor je te zien, live en wel, kan er niets neps of ouds aan te pas komen natuurlijk. Ik heb het gewoon geprobeerd, op een zondag, dan kunt u vanaf een uur of half 9 in de avond gratis meedoen aan het speeddaten. Ik heb met een paar leuke mannen tot nu toe gesproken maar ik heb de ware nog niet gevonden helaas, misschien komt dat nog. Dit is in ieder geval de manier waarop ik het wil proberen.

Speeddaten op deze manier ook iets voor u?

Voor mij in ieder geval een uitkomst, ik zat al een tijdje maar te swipen en te swipen en naast pijn mijn vinger kwam er gewoon niets van. De mensen die ik daar aan trok hadden vaak na een match weinig tot niets bijzonders te zeggen en soms bleken ze totaal niet te zijn wie ze leken te zijn. Dus deze site is een echte uitkomst!

Heeft u ook zin gekregen in deze manier van daten?

Ga dan naar deze website want:

  • Het is een compleet nieuwe manier van iemand ontmoeten.
  • U kunt er een paar keer gratis gebruik van maken.
  • Na een match gelijk berichten sturen.

Geen idee waarom u het niet een keer zou gaan proberen. Ik vind het geweldig en zal het iedereen met een gerust en warm hart aanraden. Het is misschien in het begin een beetje eng maar dat gevoel gaat snel over, we zijn allemaal mensen en verdienen allemaal liefde!