Wilt u een opleiding behalen voor Financieel Administratief Medewerker dan kunt u nu naar het Fabius komen. De opleiding bestaat uit 2 delen, indien u mee wilt doen aan de opleiding Financieel Administratief Medewerker moet u eerst de opleiding Administratief Medewerker behalen. Dit is het eerste deel, als u deze opleiding heeft behaald op het Fabius dan pas kunt u deelnemen aan de opleiding Financieel Administratief Medewerker. De opleiding duurt 12 maanden in totaal, het eerste deel duurt 9 maanden en het tweede deel 3 maanden. Als u deze 2 opleiding allebei heeft behaald krijgt u 2 waardevolle diploma’s. Voor meer informatie kunt u op de website kijken van Fabius, u kunt even mailen of u kunt het bedrijf bellen.

Contact met de opleiding Financieel administratief medewerker

 

Uiteraard is het geen enkel probleem om contact te zoeken met dit bedrijf. Zij zullen al jouw vragen met plezier beantwoorden. Wel zo prettig om te weten dat zij beschikken over de juiste antwoorden.

Mijn ervaring met de opleiding Financieel administratief medewerker

Mijn ervaring is erg positief. Ik heb deze opleiding gevolgd en heb inderdaad 2 diploma’s ontvangen waar ik nu al veel aan heb. De opleiding duurt een jaar maar in dat jaar leer je erg veel op een normaal tempo. Zelf vind ik het heel erg fijn dat ik niet elke dag naar school hoeft en dat ik me nu extra kan focussen op huiswerk en andere relevante dingen. Dit is zeker een aanrader voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn. Je betaald een normale prijs en je krijgt er zeker wat voor terug. Een echte aanrader.