Een leerzame dag gehad in museum Den Haag ?

Heeft u museum Den Haag al eens bezocht ? Dan is dit iets voor u!

Heeft u de collectie van Jan Toorop in museum Den Haag al eens gezien? Dan is het zeker een idee om eens een kijkje te gaan nemen in het museum in onze hanzestad Doesburg, daar is op dit moment nog veel meer te zien van de collectie van Jan Toorop. Ook voor de collectie glaswerk en juwelen van de Da Vinci onder de juwelen, René Lalique kunt u terecht bij het Lalique museum Doesburg. U kunt hier ook genieten van de heerlijke lunch die wordt geserveerd in de prachtige bloementuin. Ook kunt u nog een wandeltocht houden door de binnenstad Doesburg en daar eventueel overnachten in de B&B of het hotel aan de kade van Doesburg. Wij hopen altijd op een leuke leerzame dag voor u en zien u graag nog eens terug!

Mijn eigen ervaring met museum Den Haag

Ik ben nu ongeveer een half jaar geleden een dagje naar museum Den haag geweest, ik heb daar vol bewondering zitten kijken naar de kunstwerken gemaakt door de heer Lalique, de sieraden die daar lagen waren erg gedetailleerd en bijzonder ook het glaswerk was prachtig. Ik heb daar een rondleiding gekregen van een gids die mij een hele hoop informatie heeft gegeven over de kunstwerken. Er werd mij geadviseerd ook een keer een bezoekje te brengen aan het museum in Doesburg. Dit ga ik zeker nog een keer doen en ik raad het ook zeker aan om eens langs te gaan bij het museum Den Haag!