Een e-sigaret kopen via het internet

Roken

Een e-sigaret kopen is iets waar veel mensen over nadenken wanneer ze willen stoppen met roken. Een e-sigaret bootst namelijk het roken na, waardoor het nog steeds lijkt alsof je rookt. Echter kun je er voor kiezen om geen nicotine aan je e-liquid toe te voegen, waardoor het een betere optie is dan een echte sigaret. Via het internet heb je vele opties, van verschillende modellen tot verschillende vloeistoffen. Denk goed na over je budget en over de smaakjes die je mogelijk lekker vindt. Zo kun je al snel precies in huis halen wat je nodig hebt.

e-sigaret kopen

Vloeistoffen en nicotine

De vloeistoffen in een e-sigaret zorgen onder andere voor de nabootsing. Zo zit er een stofje in die er voor zorgt dat het inhaleren lijkt op het roken van een echte sigaret. Daarnaast kun je een smaakje toevoegen, om alles in het geheel nog wat lekkerder te maken. Nicotine is een optie, je kunt beginnen met een lage dosis, of als je wilt afbouwen, eerst 18 mg nicotine kopen, en zo steeds ietsje minderen. Van 6 mg tot hopelijk 0 mg. Het is allemaal aan jou! Mocht je nieuw zijn op dit vlak, kun je een starter set kopen, wat altijd volledig is en je veel info verschaft.

Heb je vragen over het kopen van een e-smoker?

Vloeistof

Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld welke maat het beste bij je past, of je veel of weinig damp wilt of wil je een keuze maken in de hoeveelheid nicotine maar weet je niet precies wat het beste bij je aansluit? Je kunt ons via de website direct bereiken! Wees niet bang, we staan altijd voor je klaar om je te helpen bij de beste keus. We horen graag van je.