Drie fouten die je kan maken bij het terugkrijgen van je ex en hoe je ze kan voorkomen

Is jouw relatie over, maar wil je dat eigenlijk niet? Wil je je relatie redden en je ex terug nemen? Dan moet je er zeker voor gaan! Wees wel voorzichtig, veel mensen maken pijnlijke fouten waardoor het niet lukt. Leer van hun fouten en pak het beter aan! In deze blog bespreken wij voor jou de fouten die je niet moet maken en hoe je die fouten kan voorkomen.

Fout 1

Een van de meest voorkomende fouten is om te snel te gaan. Dit kan erg overweldigend zijn voor je ex en het gevoel geven dat je ze geen ruimte krijgen. Als ze terug hadden willen komen, dan hadden ze dat al lang gedaan. Je wilt elkaar even tijd gunnen om te ademen. Dus doe het rustig aan, geef ze tijd en ruimte, en laat ze terugkomen naar jou op hun manier.

Fout 2

De tweede fout die je moet vermijden is het niet bereid zijn om je aan te passen. Er zijn diverse redenen waarom het in eerst instantie uit is gegaan. Als je niet bereid bent die fouten te verbeteren en jezelf positief te ontwikkelen is er geen grote kans dat de relatie succesvol wordt. Je kan deze fout vermijden door je best te doen, identificeer wat jij en je ex kunnen verbeteren en blijf eraan werken.

Fout 3

Fout drie is het overdreven lief doen. Constant aandacht van je ex zoeken, lieve berichtjes sturen of onnodige cadeaus sturen. Het kan in kleine maten, maar overdrijf niet. Je ex kan dit gedrag als irritant gaan ervaren en hierbij een negatief beeld van je krijgen. Als je nog een kans wilt bij je ex is dit niet slim om te doen. Je kan deze fout voorkomen door je ex rust te geven en alleen contact te zoeken wanneer het nodig is.

Dit zijn slechts drie voorbeelden van fouten die je kan maken. Er zijn nog andere dingen waarop je kan letten om je relatie zo snel mogelijk te redden. Neem een kijkje op hoekrijgikmijnexterug.com voor meer informatie!