Bijzonder goede personal training gehad

personal training

Onlangs heb ik deelgenomen aan een personal training, welke door Genna Well-being Concepts wordt gegeven. Deze cursus worden op verschillende locaties in Utrecht en omgeving gegeven. In totaal zijn er acht trainers die jou kunnen helpen. Afhankelijk het traject welke je gaat volgen krijg jij een trainer toegewezen. Een traject duurt minimaal drie maanden, maar om het beste resultaat te bereiken kan je het beste voor een traject kiezen van zes maanden of zelfs een jaar. Tijdens deze training leer je terug te keren naar jouw eigen basis. Van daaruit ga je het langzaam weer opbouwen.  personal training

Dankzij de personal training geen blokkades meer

Nadat ik aan de cursus heb meegedaan, voelde ik mij weer als herboren. Veel dingen welke ik voorheen niet durfde aan te pakken, zijn nu echt een uitdaging voor mij geworden. Bewust of onbewust heb ik in mijn leven bepaalde blokkades opgebouwd, die mij belemmerde om mijn eigen ding te doen. Vaak was het uit schaamte, maar merendeel uit verlegenheid dat ik mij afzijdig ging houden. Om helemaal vanaf de basis te beginnen, ben ik erachter gekomen dat ik bepaalde dingen gewoon weg niet durfde te doen. Bang om hiermee negatieve aandacht te krijgen. Gelukkig weet ik nu, dankzij de personal training, hiermee om te gaan.